با توجه به استقبال گسترده اساتید، پژوهشگران، کارشناسان و دانشجویان گرامی از این کنگره، مهلت ارسال مقالات تا 18 اردیبهشت ماه تمدید گردید. شایان ذکر است کلیه پژوهشگرانی که تا کنون موفق به ارسال مقالات خود نگردیده اند می توانند از طریق سایت کنگره به آدرس www.darmangaran.ir اقدام نمایند.
به گزارش خبرنگار اداره کل روابط عمومی دکتر علیرضا سلیمی رئیس انجمن متخصصان بیهوشی ایران در خصوص برگزاری این کنگره گفت: پس از وقفه ای که به دلیل شیوع همه گیری کووید در برنامه های حضوری ما افتاد ،خوشحالیم که امسال کنگره ای باشکوه و پربار از لحاظ علمی را برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: علاوه بر فراخوان مقالههای علمی، بیش از صد سخنران در این کنگره درخصوص تازهترین یافتهها و دستاوردهای حوزههای تخصصی و فوق تخصصی بیهوشی و رشتههای مرتبط با آن سخن خواهند گفت. همچنین به جدیدترین یافتهها در حوزههای بیهوشی مغز و اعصاب، قلب و اطفال ، مراقبت های ویژه و درد خواهیم پرداخت .
وی ادامه داد: پس از وقفه ایجاد شده در سال های قبل کارگاه های مهارتی را هم با حضور بهترین اساتید کشور و میهمانانی از کشورهای دیگر برگزار خواهیم کرد. در کنگره امسال موضوع ویژه ما «هوش مصنوعی و استفاده از آن در بیهوشی » است که قطعا بسیار مورد توجه همکاران قرار خواهد گرفت.
رئیس انجمن متخصصان بیهوشی ایران درخصوص استقبال از این کنگره خاطرنشان کرد: روند ثبت نام در کنگره نشانگر این است که استقبال بسیار خوبی از این دوره خواهد شد و انتظار این است که بیش از دو هزار نفر در کنگره حضور پیدا کنند. این کنگره پانزده امتیاز بازآموزی برای متخصصان بیهوشی دارد. همچنین در یک سالن مجزا برنامه های علمی و آموزشی برای همکاران پیراپزشک (کارشناسان بیهوشی، فوریتهای پزشکی) همراه با امتیاز بازآموزی خواهیم داشت تا این گروه از همکاران با تازه ترین دستاوردها در حوزه کاری خود آشنا شوند.
پیام خوش آمدگویی دبیر علمی کنگره
نقش دانش پزشکی هیچ گاه به اندازه سال ها و ماه های اخیر که جهانگیری COVID-19 هیچ نقطه ای از سرزمین های قابل سکونت را مصون باقی نگذاشته بود، در زندگی ابناء بشر پررنگ و با اهمیت نبوده است. هرگز فراموش نخواهیم کرد که چگونه همگان در روزهای دلهره و تشویش، در هراس از بیماری و مرگ، علم طب و طبیبان را تنها راه نجات خود می پنداشتند؛ و در این میان کیست که بتواند نقش بیبدیل متخصصین بیهوشی و مراقبت های ویژه را انکار کند؟! پزشکانی با کوله باری از دانش و تجربه که همواره و در این بزنگاه نیز پرچمدار صیانت از جان انسانهای بیمار بوده اند.
همهگیری کووید 19 با همه بدی ها و خاطرات تلخی که برجای گذاشت یک بار دیگر نشان داد، آنچه ماندنی ست بنایی ست که بر پایه علم و دانش استوار است. ویروس SARS-CoV2 با همه کوچکی خود درس های بزرگی به همه داد که پاسداشتن علوم زیربنایی و حیاتی چون آنستزیولوژی و مراقبت های ویژه یکی از آن ها ست. دانشی که بی اغراق یکی از علمی ترین گرایش های پزشکی ست و به دلیل جوانی، هر روز بیش از پیش در حال دگرگونی و پیشرفت.
همین اهمیت راهبردی و نقش بی بدیل متخصصین بیهوشی و مراقبت های ویژه و همین تحولات شگرف زود به زود، خود مهمترین دلیل برای آن است که ما بعنوان متولیان این دانش در سرزمین مادری، داشتن همتی دو چندان برای گام برداشتن پا به پای دانشمندان جهانی این رشته و چه بسا پا فراتر نهادن و پیشرو بودن را وظیفه سرشتی خود بدانیم و با گرد هم آمدن در چنین رخدادهای علمی فراگیری از مهمترین ابزار گسترش دانش، یعنی هم افزایی و بارش افکار پیران با تجربه و جوانان ایده پرداز برای به رسیدن به جایگاهی که در خور آنیم، بیش از پیش بهره گیریم.
دکتر رضا امین نژاد
دبیرعلمی پانزدهمین کنگره بین المللی آنستزیولوژی مراقبتهای ویژه و درد
اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
رئیس انجمن متخصصان بیهوشی ایران گفت: در کنگره امسال موضوع ویژه ما «هوش مصنوعی و استفاده از آن در بیهوشی» است که قطعا مورد توجه همکاران قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، پانزدهمین کنگره بینالمللی آنستزیولوژی، مراقبتهای ویژه و درد ایران، در روزهای ۳ الی ۵ خرداد ۱۴۰۲ در سالن همایشهای دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
علیرضا سلیمی رئیس انجمن متخصصان بیهوشی ایران در خصوص برگزاری این کنگره گفت: پس از وقفهای که به دلیل شیوع همه گیری کووید در برنامههای حضوری اتفاق افتاد، خوشحالیم که امسال کنگرهای باشکوه و پربار از لحاظ علمی را برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: علاوه بر فراخوان مقالههای علمی، بیش از صد سخنران در این کنگره در خصوص تازهترین یافتهها و دستاوردهای حوزههای تخصصی و فوق تخصصی بیهوشی و رشتههای مرتبط با آن سخن خواهند گفت.
سلیمی ادامه داد: همچنین در این کنگره به جدیدترین یافتهها در حوزههای بیهوشی مغز و اعصاب، قلب و اطفال، مراقبتهای ویژه و درد خواهیم پرداخت.
وی افزود: پس از وقفه ایجاد شده در سالهای قبل کارگاههای مهارتی هم با حضور بهترین اساتید کشور و میهمانانی از کشورهای دیگر برگزار خواهیم کرد.
سلیمی گفت: در کنگره امسال موضوع ویژه ما «هوش مصنوعی و استفاده از آن در بیهوشی» است که قطعاً بسیار مورد توجه همکاران قرار خواهد گرفت.
رئیس انجمن متخصصان بیهوشی ایران در خصوص استقبال از این کنگره گفت: روند ثبت نام در کنگره نشانگر این است که استقبال بسیار خوبی از این دوره خواهد شد و انتظار این است که بیش از دو هزار نفر در کنگره حضور پیدا کنند.
وی افزود: این کنگره ۱۵ امتیاز بازآموزی برای متخصصان بیهوشی دارد. همچنین در یک سالن مجزا برنامههای علمی و آموزشی برای همکاران پیراپزشک (کارشناسان بیهوشی و فوریتهای پزشکی) همراه با امتیاز بازآموزی خواهیم داشت تا این گروه از همکاران با تازهترین دستاوردها در حوزه کاری خود آشنا شوند.
بی تردید دانش آنستزیولوژی در روزگار کنونی از علوم برجسته ما در طب بالینی است و بدون آن توسعه و تکامل بسیاری دیگر از علوم پزشکی از جراحی در حیطههای گوناگون گرفته تا مراقبتهای ویژه، طب درد و طب تسکینی هرگز شدنی نبود. در اهمیت جایگاه راهبردی این رشته همین بس که در کشورهای توسعه یافته سیاستمداران و تصمیمسازان درمان، خردورزانه آن را در جایگاهی برتر از بسیاری دیگر از رشته های علوم پزشکی قرار دادهاند و ورود به آن را دشوارتر از دیگر گرایشهای پزشکی ساختهاند.
اما متاسفانه نبود یک نگاه دوراندیشانه در سرزمین ما سبب شده که به ویژه در سالهای اخیر نسل جوان پزشکان اقبال کمتری به این دریای گسترده دانش نشان دهند و بدینسان پایههای این رشتهی نه چندان دیرپا، در ایران زمین متزلزل و در معرض آسیب قرار گیرد.
در چنین شرایطی یکی از مهمترین وظایف علمی متخصصین بیهوشی و مراقبتهای ویژه کنونی، تلاش برای حفظ و ارتقاء دانش خود و برخورداری از تجارب ذیقیمت نسلهای گذشته است. در این بین چه رویدادی مهمتر و کارآمدتر از گردهماییها و کنگرههای سالیانه و دو سالانه که در آن متخصصین فرهیخته از جایجای این سرزمین دانش و تجربه خود را در اختیار دیگر افراد این خانواده بزرگ و فهیم قرار میدهند.
مفتخریم که بار دیگر میزبان تکتک فرهیختگان جامعه آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه ایران باشیم و امیدواریم به لطف خداوند و به دیده مهربانانه شما به قدر بضاعت اندک خویش از عهده این وظیفه خطیر، آنچنانکه که شایسته مقام بزرگ شما است، به خوبی برآییم.
دکتر علیرضا سلیمی
رئیس انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه و درد
رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی آنستزیولوژی و مراقبت های ویژه درد
اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
همانگونه که مستحضر هستید «جزءزمان» در محاسبه تعرفه بیهوشی نسبت به سایر اجزا، گستردگی استفاده و تاثیر به مراتب بیشتری دارد.
لذا این مورد برای ترمیم و افزایش تعرفه رشته بیهوشی بعنوان استراتژی (جدای از افزایش ریالی تعرفه که مربوط به تمامی رشتهها است) انجمن مد نظر قرار گرفت و با حمایت شورای عالی بیمه هر ساعت بیهوشی از ۴ کا به ۶ کا افزایش پیدا کرد (هر ده دقیقه یک کا).
هر چند کاستیها و شرایط بد اقتصادی سبب شده تعرفه از عدد حقیقی بسیار دور باشد. اما این افزایش تنها گام اول از صد گام اصلاح تعرفه خواهد بود و آن را به فال نیک میگیریم و با انرژی و قدرت بیشتر و تبیین استراتژیهای دست یافتنی تلاش خواهیم کرد با گام های هر چند کوچک اما مستمر به پیش رویم.
با آرزوی سربلندی و سرافرازی برای تمامی اعضا عزیز خانواده بیهوشی.
دکتر علیرضا سلیمی
رییس انجمن
۳۰ فروردین ۱۴۰۲
اساتید و همکاران عزیز
دبیر اجرائی
دکتر اردشیر تاجبخش
ثبتنام در پانزدهمین کنگره بینالمللی آنستزیولوژی، مراقبتهای ویژه و درد ایران
پانزدهمین کنگره بیهوشی و مراقبتهای ویژه که در تاریخ ۳ الی ۵ خرداد ۱۴۰۲ برگزار میشود، به ارائه و بیان تازههای پژوهش در علم بیهوشی خواهد پرداخت. در این کنگره خلاصه مقالاتی که تاکنون در مجامع علمی دیگر ارائه نشدهاند، مورد بحث قرار خواهد گرفت و تلاش خواهیم کرد محیطی صمیمانه برای بحث، تبادل آرا و اشتراک نظر بین پژوهشگران این عرصه ایجاد کنیم.
از ۲ اردیبهشت الی ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
پس از این مهلت، خلاصه مقالههای ارسالی پذیرفته نخواهد شد. پس از ارسال خلاصه مقالات، امکان ویرایش یا تغییر در متن وجود نخواهد داشت. بنابراین لطفا قبل از ارسال، از بررسی و صحت متون اطمینان حاصل کنید.
ارسال و داوری خلاصه مقالات رایگان می باشد. بدیهی است در صورت پذيرش خلاصه مقالات به صورت پوستر و یا سخنرانی، ثبت نام فرد مسئول در برنامه کنگره الزامی می باشد. جهت ثبتنام در کنگره به این آدرس مراجعه فرمایید.
در این کنگره مقالاتی با موضوع بیهوشی، مراقبتهای ویژه و درد مورد توجه و بررسی هیات داوران قرار میگیرند.
تمامی خلاصه مقالات پذیرفته شده در شماره ویژه «مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه ایران» منتشر خواهند شد.
تمامی خلاصه مقالاتی که تا تاریخ ذکر شده ارسال شده باشند توسط کمیته داوری برنامه علمی کنگره بیهوشی مراقبتهای ویژه و درد مورد بررسی قرار خواهند گرفت. موارد زیر در این برنامه از اهمیت بالایی برخوردار هستند:
۱- ارزش علمی
۲- نحوه نگارش و طبقه بندی
۳- کاربردی بودن
۱- در این برنامه خلاصهها به دو زبان فارسی و انگلیسی مورد داوری و ارائه قرار خواهند گرفت.
۲- خلاصه مقاله نباید در کنگره دیگری ارائه شده باشد.
۳- ارسال خلاصه مقاله به معنی حضور فرد مسئول در زمان مشخص شده در کنگره خواهد بود.
۴- محدودیتی ار نظر تعداد مقالات ارسالی توسط یک شخص وجود ندارد.
ارسال کننده خلاصه مقاله، فرد مسئول ارائه در برنامه علمی شناخته شده و تمام مکاتبات کنگره با وی انجام خواهد شد. خلاصه مقالات پذیرفته شده در دو قسمت سخنرانی و یا ارائه پوستر طبقهبندی شده و پس از پذیرش، زمان دقیق ارائه به اطلاع فرد مسئول رسانده خواهد شد.
۱- عنوان: عنوان باید کوتاه، مشخص و بیان کننده ایده پژوهش باشد
۲- اسامی محققان: فرد ارسال کننده به عنوان مسئول شناخته میشود و ترتیب اسامی بر اساس نظر نویسنده مسئول خواهد بود.
۳- متن خلاصه مقاله به زبان فارسی شامل قسمتهای مقدمه، روش انجام کار، نتایج، جمع بندی و مراجع باشد.
۴- متن خلاصه مقاله به زبان انگلیسی شامل قسمتهای:
Introduction
Methods
Results
Conclusion
References
باشد.
۵- خلاصه مقالات بیش از 500 کلمه نباشد. این شمارش شامل اسامی نمیشود.
۶- تمامی تصاویر و جداول باید با کیفیت 72-300 dpi و با فرمت .jpg و یا .gif ارسال شوند.
۷- تصاویر سیاه و سفید به صورت طیف خاکستری (Grayscale) و تصاویر رنگی به صورت RGB ذخیره شده باشند.
پذیرفته شدن و یا رد خلاصه مقالات حداکثر تا روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط ایمیل به اطلاع فرد مسئول رسانده خواهد شد. در همین تاریخ نحوه ارائه (پوستر یا سخنرانی) و ساعت حضور فرد مسئول در برنامه نیز اعلام خواهد شد.
۱- خلاصه مقالات باید به صورت دو فرمت Word و PDF به آدرس زیر ارسال شوند:
Abstract.ISACC2023@Iranesthesia.org
۲- لازم است تمامی قوانین و شرایط گفته شده در این راهنما، در مورد مطالب ارسالی اعمال شود.
۳- درسابجکت ایمیل، بایستی عنوان مقاله به صورت انگلیسی درج شود.
دانلود فایل PDF فیزیولوژی و عملکرد تنفسی در طول بیهوشی (RESPIRATORY PHYSIOLOGY & RESPIRATORY FUNCTION DURING ANESTHESIA)
مدرس: دکتر هومن تیموریان - استادیار گروه بیهوشی و مراقبتهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
برای دانلود فایل PDF اینجا کلیک کنید.
جهت دریافت دفترچه برنامههای کنگره لطفا روی این لینک کلیک بفرمایید. (فایل پیدیاف)